27.07.2024

Анастасия Гешева

Аз продължавам, защото поредната тема с малоумие няма да се оправи. Напрежение е, съгласна съм. Митинг ще бори мигрантите, ама не където трябва. Ще ги гони. Как? Това са решения на правителството. Трябва да дойде друго правителство, което да ги отмени и да ги транспортира някъде другаде.

Как ще ги изгоните с протести бе хора?

Друг вариант.

Да се бият хората с тях.

Който иска, вероятно бързо ще намери възможност.

В състояние на емоции умовете се спихват.

Проблемите с мигрантите са резултат от филтрираното мафиотизирано евроатлантическо малцинство, което е превзело държавата от името на глобализма. Вече се изтощих от обяснения. Сега в София гласоподавателите на тази малцинствена групичка ще получат пряк резултат от управлението си. Ще се сблъскат като с товарен влак с реалността. Защото проблемът не подбира обекти, мигрантите не питат по Витошка дали си от ПП, или от ДБ, или от ГЕРБ, даже от ДПС. Следователно, това, което предателските правителства, контролирани от Киро и Атанасов сега ще се изправят очи в очи с чедото си – висшата ценност на евроатлантическата райска градина. Ще трябва да обясняват не на мен, която живея в отдалечен от центъра квартал, а на реститутите, на снобите, на джендърите, на жълточаветните лумпени, които са обсебили центъра на София. А сега да ги видя как ще се сработят с тези „приятели“, които им изпратиха срещу несъществуващ Шенген. Толкова ли не се сещате, че няма друг начин, по който хипнотизираните могат да се сринат, освен ако не се сблъскат директно с товарния влак?

Иначе пак ще се оплача. Да сме се били въоръжавали? С какво бе? Толкова са ми смешни тези глупости, че ги подминавам без коментар. Някак знам, че кой каквото е сял, това ще си жъне и сега

А Марков, новият гуру на чакащите някой да ги спаси, днес ме разби напълно! Той бил на летището за мен, не за себе си, и понеже аз не съм била с него, той ме осъди, щяло да ми се случи това и онова.

Бреййй, ма то няма нужда да се пазим от мигрантите, те главите ни са пълни с мигранти!?!?

Никога не е имало добро решение, взето без да се мисли.

Моята прогноза.

Този проблем ще доведе до бърз спад на силата на всякакви сглобки, ще възбуди обществото още повече, като аз вече обясних, че това е необходимо и то точно на Витошка, където живеят избирателите на ППи ДБ. Техните идоли трябва да се разбият и завинаги да се свърши с Киро и Асен, които фактически уредиха мигрантите. Бойко и Шиши пък няма да могат да запалят двигателя, както са решили, заради проблемите с мигрантите. И като черешка на тортата пред обществото на България ще застане въпросът – Трябва ли да се членува в ЕС, който осигурява мигранти, неясно защо? Това е тема с изключително дълбок смисъл и ще удря всяка власт оттук насетне.

И за да не ме укоряват, че не казвам какво да се прави, казвам и го казах, това няма да се реши и промени с нищо сега, плюйте ме колкото искате. Има цел случващото се, за да се мине през него успешно, писах какво да се прави. Защита лична, защото обществото още е далеч от общо действие.

Ще посоча и адресата на решението на този проблем. Юни, 2024 година, някакви избори, за където са се запътили много известни борци против ЕС, искат да стават евродепутати. Проверете кои партии са за ЕС, включително Възраждане, и там търсете решението.

Анастасия Гешева