01.03.2024

Днешното решение на СО за демонтиране паметника на съветската армия дано премине като изстрел през всяко заспало съзнание.

Ако продължаваме да спим ни чака фашизъм маскиран като демокрация.

Агресивно ще се руши всичко свързано с националното ни самосъзнание и историческа памет защото демокрацията е сливане, уеднаквяване, подчинение в името на свободата.Без съзнание за произход и род, без достойнство и гордост – подчинени хора, лесно манипулируеми съзнания.

Светът ще стане многополов, а после и безполов – по – малко гърла за хранене.Ще се размножават само избраните – като арийската раса на Хитлер.

„Голямото зануляване“ – една не много конспиративна теория…

Но да се върнем днес и сега.

Апокалипсис може да има , но може и да няма.Народите по света прозират истината и са по площадите с пълното съзнание, че отричайки войната в Украйна, която е на сантиметри от това да се превърне официално в световна и ядрена, всъщност се противопоставят на елитите на глобализма.

Ние още дремем защото не искаме да повярваме в истината, която очевидно виждаме – войната е на прага ни.Пристига бойна техника за американските бази у нас – уж за учения.Открито се заговори, че България от предфронтова държава ще се превърне във фронтова.

Как ще се случи – с решение на парламента.

Кой парламент – този който след по- малко от месец ние ще изберем.

И ако продължаваме да завираме глави в пясъка и да сме безразлични към партиите на войната ще се случи непоправимото.

В момента не са толкова важни социалната или енергийна политика, дори образованието и здравеопазването – важно е да останат живи децата ни.Мъртвите нямат нужда от здравни грижи, социални придобивки , топлина и знания…

НЕ НА ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА!

Това е най- важният приоритет и най- значимият критерий за избора ни на втори април!

И единствен шанс!

Румяна Ченалова