27.07.2024

Не се връзвайте на налудничавите лакардии на ПОДполковника Марков, който си намери добре комплиментирана трибуна в пик. Щели да арестуват Ивелин Михайлов!

ДА! Ивелин Михайлов е за арест, заради финансовата пирамида и измамна схема за пране пари, която и МВР, и Служби разследват от месеци!!!

От месеци, а не от сега, заради партийните малоумия на величията, които опаковат Схемата и с политика на паравоенна структура! Ивелин Михайлов още не е арестуван единствено заради ЧАДЪРА ОТ ПРОКУРАТУРАТА. ТРИ ПЪТИ досега прокурор отказва да образува досъдебно, въпреки МАСИВИТЕ ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ!

На кого пищи, че е прокуратурата ПОДполковника? На неговия УЖ враг Пеевски, нали? Е, същата прокуратура осуетява ареста на Ивелин Михайлов и компания.

Американското прокси измислено величие бе създадено за да ощави Възраждане, сетете с коя помощ. И им гледайте оттук нататък сеира, балъци! Как нищо от това, което говорят сега, не е истина. И как ще сте излъгани точно както излъгани са „акционерите“ от финансовата пирамида на Михайлов!

Afera.bg