26.09.2023

Никой не ми вярва, никой не обръща внимание.

Преди много години казах, че звездите у нас не са от ранга на Том Круз, Брат Пит и Анджелина – у нас звездите са политиците. Те са богове, звезди, шамани, вождове и фюрери. Техните сълзи лекуват рак. Те са ацтекски имена, чиито жертви сме ние.

Доброволно.

Замислете се, жертви – днес Борисов е говорил пред 1500 човека в Благоевград.

Коя е другата звезда, която може да събере толкова хора в зала – без да пее, без да е Лили Иванова, без да е възкръснал Майкъл Джексън?

Кравата обича касапина си, това е единствената психологическа концепция у нас. Критичността у нас е хомеопатична, ниската концентрация на критичност ни заличава, остават само пиар пирамидата на фюрера, фараона, феодала, фармасонина Борисов.

Докато Борисов хипнотизира мишките в Благоевград, аз и Теодор Михайлов сме се хванали за гушите и се мразим. Ако се запитате кой е Теодор – пак ше съм прав.

Козилата и три фолкпевици спорят за морала при майките. Христо Иванов говори пред шестима джендъри.

А Борисов е Звездата – тълпи, полкове, анимирани от прехода душици го гледат с благоговение, което не изтлява. Превръща се в евангелие, Евангелие на провала на най-глупавата нация от фенове.

Аз виждам два проблема – наистина простите мужици следват фюрера Борисов, докато уж умните и красивите просто изкарват някой лев докато се борят с него. Над всичко това виси Магнитски, тих, невъзмутим.

Разберете – ако се борите с Борисов , слезте долу, сбийте се с със зомбитата му. Иначе ще ви заподозра, че сте колаборатори. Вие сте групита на Борисов. Засрамете се.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

%d bloggers like this: