27.07.2024

А ИСТИНАТА – И ТЯ ЛИ СЕ ПРЕВЪРНА В ХИБРИДНА ОПОРКА, ИСТОРИЧКЕ НЕФЕЛНА!

Така ми писна – че ми се реве!

Преди време, когато Банкянският Горгорбашия дойде на власт – и се тупаше в маймуноподобните си гърди, на върха на славата си – пуснах в един сайт рубриката „Аз се срамувам от вас, господин Министър- председател! И споделих трагичната история на моя баща, лежал 9 години – напълно невинен – в комунистическите концлагери! Гербаджиите, разбира се, ме обсипаха с порой псувни и ругатни: „Малко е лежал Баща ти!“, „Да пукне дано – и той и ти!“ Връх на цинизма и дебелоочието!

После сезирах Българската Прокуратура – относно евентуалните незаконосъобразни деяния на известни личности и групи (Кражбата), свързани с „Булгартабак Холдинг“! От Прокуратурата ми пратиха писмо, че фактите, които им представям – факти, извадени от официални сайтове – били мои субективни твърдения! И дотам!

Тия дни огласявам широкоизвестни факти относно Украйна, като например:

кой наруши договорката за Неразширяването на НАТО на Изток; кой направи Киевския Майдан; какви безчинства и престъпления извърши нацистката Киевска Хунта в руските Донбас и Одеса; кой измами Русия чрез Минските Споразумения; кой не позволи на Зеленски да изпълни подписано Споразумение за мир с руснаците!

И войната от 24 февруари 2022г. ли започна всъщност, или още от 2014 – с „Майдана“! И дори още по-рано!

И една зомбирана Даскалица – по История, представете си – нарече изтъкнатите от моя милост факти: „Хибридни Опорки“!

Даскалица по история – чието главно задължение и отговорност са свещените факти! Все пак деца обучаваме и възпитаваме, бе, дявол да го вземе!

Фактите са свещени – коментарите са свободни, нали така се казваше! Извади всички факти на масата – пък после коментирай, както ти е угодно – или както ти плащат!

Даскалицата, както и всички останали Менте Проукраинци и Правоверни Евроатлантици – все отрочета и издънки на яркочервената комунистическа номенклатура!

Каквото и да им говориш – те си знаят едно и също! И ръсят и плямпат техните глупотевини, без прекъсване – до полуда и припадък!

Щото не мога да повярвам даскал по история така да игнорира свещените факти! Явно е съзнателно – и добре премислено!

„Фактите не спират да съществуват само защото някой ги игнорира.“

(Олдъс Хъксли)

Американски Биороботи! Белким някой на Запад – пък и тук – ги забележи и оцени по достойнство неимоверното им старание и лакейско раболепие и подлизурщина!

А Истината и Обективните и Свещени Факти – имат ли значение вече в тая шантава страна – и в тоя шантав свят, по дяволите!

НИКОЛАЙ РИЗОВ