27.07.2024

Това са най-влиятелните хора в света в момента и най-популярните! Без тях вече нищо значимо не може да се случи. Това са реалностите и няма никакво значение дали на някой му харесват или не.

Погледнете как тези мъже се държат и говорят и ги сравнете със сенилния дементен старец Байдън, който твърди, че често се чува по телефона с отдавна починалия Франсоа Митеран Или ги съпоставете с истеричната лелка Урсула, която всъщност е най-обикновен търговски агент на фармацефтичната индустрия и клиент на европейската прокуратура…

Като поставите до Си или Путин онзи инфантил и невръстеник Макрон как ви се струва, кой ще победи?

Сравнете Нарендра Моди, който ръководи милиардна Индия с над 6% икономически растеж с друг индиец Руши Сунак – премиер на потънала в дългове и рецесия Великобритания. По всичко личи, че колонията ще колонизира доскорошната метрополия.

Изгледайте и изслушайте няколко интервюта на президента на Иран Ебраим Раиси или чуйте някоя от речите на Рджеп Ердоган и след това си пуснете битовия алкохолик Жозеп Борел, който обяснява, че живее в райска градина, а всичко наоколо е джунгла… Жалка гледка!

Светът вече е друг. Финансовите и икономически центрове се изместват на Изток, а Европа е уморена, стара и затънала в джендъризъм, содомия и псевдоценности. Управляват я случайници страдащи тежка интелектуална оскъдица, които продължават да сипят заплахи и да демонстрират непокрито самочувствие и будят само и единствено съжаление.

21 век не принадлежи на Стария свят!

Страхил Ангелов