18.05.2024

Страхил Ангелов

Българският народ е подложен на духовен геноцид от шайка безродни атеисти, които са узорпирали властта и силово наложиха колониалния статут на България. Дори патриарха на Българската православна църква не можем да изпратим без украинска пропаганда и агитация. На днешното опело са ни натресли непоканеният от Синода украински митрополит самозванец Епифаний! От къде на къде, след като не е получил покана, украинеца пристига и ще участва, а и най-вероятно, имайки предвид нахалството и безочието на всички представители на онази квазидържава, самонатреслият се „гост“ ще се и подреди сред т.нар. „официални лица“. Целта е ясна – разкол между българската и руската православни църкви. Няма друга причина за присъствието на неканения украински самозванец.

Кой довлече хохола и на какво основание той ще присъства след като не е поканен от Синода?

Сатанистите ще използват кончината на патриарх Неофит за поредната русофобска проява, което още повече ще отврати миряните, които и без друго се наситиха на русомразтво и украинизъм.

Не може ли поне един ден да прекараме без „компанията“ на поредния украински нахал и да изпратим патриарха си без да слушаме славоукраинстващи излияния от страна на безродници, които едно посолство е инсталирало начело на източната си колония България!

Със сигурност американските медии, които са превзели информационното пространство у нас, ще превърнат натрапника Епифаний в централна фигура на и ще концентрират пропагандата си върху нежеланото му присъствие, което ще помрачи опелото и ще измести фокуса от реалната причина за скръбта ни.

И без друго, единственият въпрос, който вълнува говорителите на безродната богоборческа българофобска секта, още от момента, в който бе обявена кончината на Неофит, бе дали Синода е поканил Руската православна църква и как смеели да комуникират с нейният патриарх Кирил. Ами да поканена е и всички очакваме присъствие от там, защото Русия е най-многобройната православна общност в света! И не на последно място следва да се има предвид, че БПЦ не признава Украинската и респективно присъствието на Епифаний ще доведе до раздор, каквато е и целта на тези, които са го домъкнали!

И аз като българин и православен християнин приветствам руския патриарх Кирил и бих се радвал да го посрещна на българска земя! И да знете, че не съм сам, жалки фарисеи!

Излизайте и се включете в церемонията, длъжни сме по този начин да потвърдим вярата си! Долу ръцето от Православието безбожни циници, слуги на Мамона!

Страхил Ангелов