20.05.2024

ПП-ДБ тепърва ще разбират какво загубиха днес.

Пътят надолу ще бъде бърз, стремителен и болезнен.

Киро, Асен, Христо и Наско се сгромолясаха вкупом като куха картонена кула.

Загубиха всичко в неистовия стремеж да имат всичко.

Днес, утре и завинаги.

Дошли с обещанието, че ще прочистят държавата от политическия клинтелизъм, те всъщност я заразиха с безкрупулна арогантност, политическа нефелност и отчайваща некомпетентност.

Когато си лаком и нямаш преценка докъде може да напъхаш лъжицата в устатата си, се задавяш. Публично! За смях, съжаление и отвращение…

Българският парламент не помни по-отблъскващо поведение от това на Атанас Атанасов, човекът на Костов.

Без лице, без морал, без човешко достойнство. Без срам и свян.

Низост до дъно!

Обидно и жалко да го гледаш. А така му се искаше на Наско да стане председател на парламента! С 5-те си процента обществен рейтинг…

Киро и Асен истински не вдяват какво им си случи днес. Те живеят в своя кристален свят.

Но най-подло го игра Христо. Мълча си … като потомствен комунист.

А той е в дъното на всичко – на рекета за овладяване на службите, на опитите за слагане на свой личен прокурор, на натиска за режисиране на съдебната система, на похода за подчиняване на регулаторите. През цялото време на преговорите дебеецът ръчкаше и поставяше нови и нови условия, докато накрая с МВР просто преигра.

Българската история не помни такива политически терминатори, които в алчността си взривиха и правителството, и себе си. Съвременни нероновци, политически развратници, които газят всичко пред себе си, за да се докопат до власт и пари. С рекет, заплахи, обиди… Национални предатели, които не се свенят да залагат на политическа рулетка дори името на България.

Радев ги пося, а Борисов твърде дълго ги търпя.

Но и но това му дойде краят.

epicenter.bg