27.07.2024

Страхил Ангелов

В софия продължава разчленяването на паметника на съветската армия!

След фигурата на съветския войн разгромил фашизма и освободил Европа от кафявата чума идва ред на майката, която държи в ръцете си детенце! Най-вероятно екзалтираната пасмина ще си организира футболен мач с главичката му… ще я подритват, опиянени от злоба, ненавист и най-ваче от безграничната си простотия!

Призовавам служителите на полицията, българските полицаи, да се разотидат и да откажат да „охраняват“ този сатанински ритуал, на който всички ще станем свидетели навръх Рождество Христово.

Бих искал също така уважаемите медии и всички изпаднали в екстаз изроди начело с Васко Ухото, Мис Бони, Трайчо и най-вече Борисов да присъстват на отрязването и разчленяването на фигурата на майката с дете на ръце! Нека всички, които ликуват да заведат и децата си, за да могат и те да се насладят на новите средновековни порядки и зрелища, които жълтопаветната измет организира по Коледа!

Покажете си истинското озъбено, разкривено от злоба фашизоидно лице жалки безпомощни варвари. Вие сте получовеци и с това, което сътворихте заслужихте искренното презрение на народа, който така неистово искате да управлявате.

Анатема!

Страхил Ангелов