27.07.2024

Тъкър Карсън го каза ясно и разбрано:
„Американците имат право да знаят всичко, което могат, за война, в която са замесени“, добави той, отбелязвайки, че свободата на словото е американско рождено право, което не може да бъде отнето независимо кой седи в Белия дом.“
(Интернет)

И че той просто си върши работата на журналист! За разлика от армията високоплатени псевдожурналисти, които вместо журналистика, произвеждат огромно количество единствено неподправена Правителствена Пропаганда!
И подскочиха ужасени Брюкселските високоплатени чиновници:
„В ЕС се борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение, а не с
опити за отравяне, преследване и прогонване, обобщи говорителят.“
(Интернет)

И още в подобен невероятен и невъзможен стил:
„Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американският телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин. Вижданията на руския президент са известни. Изненада може да бъде, само ако Путин се разплаче и каже, че напълно се е провалил и се извини на украинците. Тогава бихме благодарили на г-н Карлсън, че е направил това интервю.“
(Интернет)

Ама – как как е възможно, що е това!
Сакън – ще вземе и американският народ (и западноевропейските барабар) – да чуе и разбере истината и фактите относно войната, в която е замесен против волята си, и плаща огромни суми в подкрепа на нацисткото и корумпирано правителство на Зеления клоун!
А това „В ЕС се борим се с дезинформацията чрез свободата на изразяване на мнение“ направо изтрепа рибата в целия Европейски съюз и прилежащите му територии!
Ама как само се гарантира „свободата на изразяване на мнение! Явно чрез свободата на изразяване на единствено правилното – „Евроатлантическото мнение“!
Всички други мнения са, разбира се „неправилни и вредни“ – и трябва да бъдат напълно и безвъзвратно заклеймени и забранени!
Имаше една басня;
„Един вълк съгледал агне да пие вода в един поток и решил да се нагости с него под благовиден предлог. Като застанал по-горе по течението, започнал да обвинява агнето, че му мъти водата и не му позволява да пие. А то отговорило, че пие с върха на устните си и че освен това не е възможно, когато стои по-долу, да мъти водата по-нагоре. Вълкът, като не успял с този довод, казал:
— Но лани ти обиди моя баща.
А когато то отвърнало, че тогава още не е било родено, вълкът му рекъл:
— Това, че ти успяваш да се оправдаваш, не значи, че аз няма да те изям.
Баснята показва, че при онези, които имат намерение да вършат зло, справедливата защита не може да има успех.“
(„Вълк и агне“ – Езоп)

И рече Евроатлантическият вълк: това, че ти успяваш да се оправдаваш с ролята на свободната журналистика относно обективното информиране на гражданите с новините и събитията не означава, че аз няма да направя всичко възможно да те изям, да те блокирам и изолирам, и заклеймя и низвергна -чрез армията си от всеотдайни послушковци и изпълнители по всички етажи на четирите власти!
Да видим как ще го сториш!

НИКОЛАЙ РИЗОВ