24.06.2024

Още първите дни на годината показват, че ще се изправим пред големи дози истина как, защо и от кого се случват нещата в света. Войната в Украйна ще разкрие почти напълно лицето на Запада. Понеже дълги години мислех, че когато изправиш истината пред лицата на хората, това е достатъчно за културен поврат в обществото, но се оказа, че е точно обратното, хората ненавиждат да им се показва истината, съм решила, че все по-малко ще хабя енергия за това. Разкриването на войнолюбието на Запада и фактическото му участие във войната срещу Русия е почти пълно, но знам, че ще продължим да се правим на удари с моркър парцал по главите. Разкриването на изключително грозната истина за Украйна, за прозападния елит и за същинските събития там ще доведе до невъзможност да общуваме. Колкото повече се отдръпна общуването между хората поради поляризиране на енергията на обществата в тези три години, толкова още ще се поляризира човешкото съществуване поради невъзможността да останеш непричом към характера на двете страни в тази война. Не за военните действия, а за характера на двете страни в тях.

В Запада много тежко става същото разслоение. Там има нормални хора със здрави умове, които не желаят курса на своите страни. Осъзнават, че управлението е абсолютно погрешно. По тази причина в настоящата година ще се задълбочи конфликта вътре в западния свят. Здравите сили в него отлично разбират, че Русия не може да бъде победена по никакъв начин на никое поле на борба. Злокачествените сили обаче, които държат лостовете за управление искат конфликт и колкото по-кървав и ужасен е той, толкова по-щастливи ще бъдат. Затова и тикат всички натам. Само че сега освен нашите гласове, които либерланият свят се правеше, че не съществуват, ще се явят гласовете на собствените им народи, защото не само ще видят истинските лица на управляващите си, но и ще осъзнаят адът, към който ги тикат.

Например.
В поредната сапунка на британското гнездо на змии, централата на ДД, известно още като британско кралско семейство, се казаха потресаващи неща, които вече получиха неочаквани реакции. Хари каза, че собственоръчно е убил 27 талибани. Това, че за британците да убиват хора е нищо работа, за закуска го правят, не е новина. Че принцът се гордее с това, изобщо пък не е новина. Но че подобно изказване представлява тежък дипломатически гаф, който е останал незабелязан от принца, принцесата му и бащата армия тролове, които обслужва медийните илюзии на живота. В момента Афганистан се управлява от талибаните и те вече реагираха остро на думите на британеца. Към това се добавя изключително острата реакция в британската армия, тъй като глупостта на Хари доведе до разкриване на секретна информация, заплаши сигурността на Великобритания и фактически показа поредния щтрих на тъмната империя пред света. Иначе много се харчи темата за чудовището Путин в английското общество. А че ги управляват убийци, то си е в реда на нещата.

Ето пример как ще стават отсега нататък работите. Една дума и ще се разкрива отзад истината за множество процеси. Просто е неудържимо и аз очаквам тежки истини да изплуват. В България по този показател ще е страшно!

Анастасия Гешева