18.05.2024

Недялко Недялков

Понеже са „много националноотговорни“, ще продължат сглобката с розовите либерасти на Сорос.

Които крадели.

Присвоявали.

Вкопавали се по места в цялата администрация.

Финансирали режима на Путин.

Но…нека им дадем още един шанс.

Неясно защо. Няма рационален довод.

А „защо“, е ясно на всички. Галя от посолство не дава да се разпадне перверзията. Докато не се ометат сенилните демократи на Байдън от Белия дом, сме обречени на още от същото. Че и по-лошо.

Единственото автентично усещане от „националното съвещание“ бе усещането, че нищо не зависи от участници в съвещанието. Че всичко е предопределено, а хората се ползват само за масовка.

„Разделението идва от Шипка. Там се бяха събрали проруските партии и освиркаха нашия председател на Народното събрание“, обяви Борисов.

И така обиди десетки хиляди българи, които заляха върха в безподобен патриотичен устрем. Въпреки че властите барикадираха достъпа на поне половината.

Иска му се на Борисов там да са били само „проруските“. Не, там бяха пробългарските. Семейството и близките ми не са „проруски“. Ние не сме прокарвали тръбите на Южен поток и не сме подарявали овчарски кученца на Путин.

Росен Желязков бе освиркан не от агитката на „Възраждане“, а солидарно, органично, от цялото множество. Защото се държи като антибългарски политик и украинска подлога. Както всички останали в сглобката, която обслужва интересите на чужд народ и чужда държава вече трета година. И вее чужди знамена редом до българското.

Тук е заровено кучето, но продалите душата си на Мамона няма как да го проумеят.

Никой не обожава Путин. Просто всички намразихме Америка, защото ни превърна в колония, защото вдига и сваля правителствата ни, защото осъществява поголовна цензура чрез местните си компрадори и защото иска да ни вкара във война. Най-вече защото ни мачка, както и СССР не ни е мачкал.

В сегашната си битност ГЕРБ е анахронизъм, партия на доизживяване, прислуга на ЕНП, с остатъчен електорат и рефлекси. Ще я има и ще е водеща до момента, в който се роди консервативно-родолюбива алтернатива. А обществото е бременно с подобно очакване, въпрос на критично малко време е…

Вместо да етикира българите, сбрани на Шипка, трикратният премиер на републиката трябва да се замисли защо едва ли някога би посмял да се поклони заедно с тях пред подвига на героите от Освободителната война. Тъжно е да се движиш само в контролирана среда, с ескортите на НСО, а народът, който довчера ти е вярвал, да те презира.

Недялко Недялков