18.06.2024

Майданът в Украйна 2014 г. и превратът в България 2020 – 2023 

ПРИЛИКИ

И в двете страни се намеси Сорос със широка мрежа от НПО-та, които изваждат хора на улицата за сваляне на законно избран президент в Украйна и Правителство в България. Съществена е ролята на американските посланни – Джефри Пайет и Херо Мустафа. Също и на либералните телевизии. В Украйна СиЕнЕн, в България – Нова и БТВ. Те внушават, че столичните протести са грандиозни и национални.

Ангажира се активно американската администрация на Демократическата партия в Украйна, това е Виктория Нюланд, която рече „Майната му на ЕС“, у нас пък О’Брайън размаха Магнитски.

Нюланд посочва марионетен премиер Яценюк, Байдън в свое писмо – Кирил Петков. В Украйна не е допуснат на върха Кличко като най-популярен, в България – Борисов като най-подготвен и при това победител.

Водеща в Майдана и Преврата е русофобията. Лозунгът е един и същ – атлантически ценности. В Украйна е уволнен главният прокурор Шокин по нареждане на вицето Байдън, в България – Гешев по настояване на О’Брайън. И в двете страни са разсипани партиите и институциите, нямат широка обществена подкрепа. Украйна е подготвена за прокси война срещу Русия, България – за помагач, според Ди Велт.

В Украйна Сорос плати и Саакашвили доведе стрелци, които убиваха и протестиращи и органи на реда. В България се донесоха на площада ковчези бесилки, но убити нямаше. Арестуван беше незаконно лидерът на опозицията.

У нас бе използван юмрукът на президента, който днес се опитва да компенсира гигантската си политическа грешка и нарушенията на Конституцията.

Украйна загуби територии и над 300 000 войници, според Робърт Кенеди-Младши. Като член на ЕС и НАТО, засега това не ни е дошло на главата все още, но загубихме историческата си памет и се отказахме от общата си история с Макединия

И Украйна и България днес не са суверенни като последица от пучовете. Страните ни са колонии на Сорос, който плаща на неолибералната Демократическа партия в Америка, та и поръчва музиката. Тя е траур в Украйна и ужасно тъжна в България.

Неизбежната победа на Путин във войната и очакваната на Тръмп на изборите догодина могат силно да променят нещата. Неделните 30 години на НАТО приключиха. Има мощен втори полюс непознат на историята на човечеството начело с Китай, Индия, Русия, Иран, Пакистан, Бразилия, Южна Африка, целия Арабски, африкански, латиноамерикански свят и пр. Това са страни с над 4 милиарда население. Светът е друг, световната война никога не е била толкова близо.

Ще се оправи ли България! Ако изгони Сорос начело с Отвореното му общество и кръгът Капитал. И понеже няма да го направи, няма да се оправи.. Ама Никога!

PS. Сорос успя в Украйна, Македония и Румъния. Вече и в България. Синът му Александър е посетил официално 14 ПЪТИ Белия дом последната година според Fox News.

В 1993 г. ПРЕПОРЪЧА В СПЕЦИАЛНО ЕСЕ ДА ДА СЕ УНИЩОЖИ РУСИЯ, НО ВИДЯ ПРОБЛЕМ В ОТКАЗА НА ЗАПАДНИТЕ ОБЩЕСТВА ДА ВИДЯТ ДЕЦАТА СИ В КОВЧЕЗИ И ПРЕДЛОЖИ НАТО ДА СЕ РАЗШИРИ НА ИЗТОК. НАШИТЕ ДЕЦА ДА СА В КОВЧЕЗИ. В УКРАЙНА ТОВА СЕ СЛУЧИ, МЕЧТАТА СЕ СБЪДБА. ИДВА ЛИ НАШИЯ РЕД, МАГАРЕВ ЩЕ КАЖЕ….

https://epicenter.bg/