27.07.2024

Страхил Ангелов

Гласувайте с хартиена бюлетина, ако изобщо планирате да отидете до урните днес! Не посягайте към машините „мадуровки“, с които Терзиев и измамниците от ППДБ откраднаха изборите в София и сега имаме един бутафорен кмет, който буквално се гаври със столичани.

Машинното гласуване бе въведено именно, за да може да се реализира политическия инженеринг, с който шепа самозванци и международни аферисти, нямащи нищо общо с България, участват в управлението на страната ни. Това беше единственият начин да се имплантира едно чуждо тяло в обществения организъм. Тази зараза бе привнесена отвън и обслужва интереси нямащи нищо общо с България и българския народ. Това е и причината за системното им девиантно поведение, от което мнозина се възмутиха.

Една частна фирма с предварително програмиран софтуер краде от гласовете на други партии и ги прехвърля на веселата шарлатанска компания. Оставете само тяхната секта да си гласува с машинките и да видим колко им е реалната подкрепа.

Щяло да има невалидни бюлетини! Еми ще има, като вече в България е пълно с малограмотни граждани, които освен, че гласуват участват и в броенето като длъжностни лица в СИК-овете. Въпреки това с машинките и флашките на Сиела Норма измамата е сигурна, докато с хартията шансът да получим резултати близки до реалните поне е по-голям!

Нима си мислите, че хистерията за провеждане на балотажа в София с машини беше случайна? Една бюлетина с три квадратчета – на двамата кандидати и „не подкрепям никого“, едва ли щеше да затрудни процеса по преброяването. Тогава сектата изпадна в амок и мобилизира цялата грантова общност да реват и стенат по студиата за „милите“ им машинки, а ОИК-София им ги върна. Така откраднаха изборите в столицата и това предстои да се докаже. Изборът на Терзиев ще бъде касиран!

Без машинките розовите лумпени от ППДБ ще имат пряко сили 10%, а не 15 както ни се внушава от партийната им социология!

Мислете! Звездата на това зло, наречено „Промяна“ изгря именно след въвеждането на този начин на гласуване, който се практикува в много малко страни по света. Ако машините работеха наистина само механично сигурно биха били полезни, но при нас случаят не е такъв, тези на Сиела са съвсем различни!

Жалко, че партийни лидери и то на ощетените партии свенливо си мълчат по въпроса и почти не си позволяват да го споменават. Те също трябваше да отправят подобен призив, но не би. Дали от неразбиране, дали от страх, че Галя пт Посолството ще им се налюти….. Всичко е една омерта!

Който е съгласен с горното да го сподели, за да стигне до повече българи!

Страхил Ангелов