18.05.2024

ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНЗУРА.

Потомъкът на болшевишкия род Бойкикеви доказва, че комунистите нищо ново не са научили, нищо старо не са забравили.

Този новопокръстен евроатлантик пробутва в НС проектозакон за спиране на неудобни интернет сайтове и платформи в социалните мрежи.

На практика въвежда Министерство на Истината и новговора на Оруел.

Ще създава държавен орган, който – забележете!, ще дърпа шалтера на медии за „дезинформация“.

А дезинформация е всичко, което не отърва на розово-либерастката шайка около ДБ, ПП, „Капитал“, „Америка за България“.

Не се лаская да си помисля, че този закон се пише и заради ПИК.

Не се лаская, но е факт.

Всички сме виновни, че новият Жданов на снимката се е развилнял и в публичната среда, и в правосъдието. Че пренаписва Конституцията, за да си има персонален главен прокурор. Че жълтопаветните му тротинейшъни от години тероризират София под формата на „граждански протести“ всеки път, когато нещо или някой на върха не им отърва.

Виновни сме, защото го допуснахме, а не ги ометохме. Проявихме слабост, само и само да не се разпали гражданска война. И защото им позволихме да ни пробутат фалшивите мадуровки, чрез които похитиха няколко изборни кампании и се доредиха до държавната трапеза.

Оттук нататък, видимо самодоволни и арогантни, тези типове няма да се спрат пред нищо, за да ни приключат. И поотделно, и колективно – като индивидуалности, общност, гилдия, народ, нация…Няма да се спрат, защото се чувстват абсолютно безнаказани, защото всичко „минава“ и защото успяха да се легендират като единствени говорители на „прогресивния Запад“ и „по-добрия“ свят.

А всъщност са обикновени некадърници и доносници на посолството. И посолствата.

Сега им се ще прищяло цензори да стават, медии да спират. Ако продължаваме да дремем и просто да псуваме от диваните във фейсбука, пак ще им се получи.

Събедете се, хора, ей! Вярно, словото не се яде, не се пипа, не радва като олинклузива в Гърция или промоциите в Лидъл, но пък То бе в началото, и в Него беше животът и животът беше светлината на хората…

Недялко Недялков