27.07.2024

1. Обяви СЗО за безобидна организация.
2. Не подкрепи подписката на БАДЖ.
3. Отрича кемтрейлс и се подиграва на хората, които вярват в това.
4. Гласува заедно с ГЕРБ по договорка.
5. Излъга за ваксините, защото се оказа, че има ваксинирани депутати.
6. Прибира безотчетните пари, като сам решава как да се изразходват /в момента паникьосано счетоводителката на Дренчев се опитва да скалъпи отчет къде са ги опукали/.
7. Егото му е по-голямо от идеята за България и за Възраждане.
8. Иска верни, а не умни последователи.
9. Няма кадрова политика, в партията няма важни специалисти от съществени за държавата ресори.
10. Обявява всеки, който го критикува, за предател, и го слага в списъка „до стената“ или „за Бухово“.
11. Странни връзки с Врабевски, който пък е свързан с фондацията на Клинтън и Шваб.

КК от трибуната на Народното събрание си позволи нееднократно да обяви, че съм получила един милион причини да напусна Възраждане. Естествено, без да доказва нищо. Твърди, че „някой бил в американското посолство“. Да, бил е. Той – август месец миналата година на неофициална среща с Херо. Членовете на Възраждане минават всякакви граници на възпитание и култура, под насърчителните му думи за действията им.

Конфликтът изобщо не е личен, а засяга всички. Защото този човек иска да управлява България. Тези грешки, ще се мултиплицират и задълбочат, ако не се вземат мерки. Тогава ще засягат всеки българин. Както виждате, аз не наблягам на това, че не ми е давал думата и ме е ограничавал. Това вече е лично. Това, че нарича народа „фашистка измет“ и не дава отчет за парите, които е изразходвал, вече е общ проблем, на хората. Защото политиците трябва да дадат отговори на такива въпроси. От него отговори не съм чула за повече от месец. Само клевети. Заедно с мръсната тролска война срещу мен.

Българи, бдете! Защото в България много са били управниците, които са ни вкарвали в катастрофа. Имали сме и такива, които са изправяли противниците си до стената или са изчезвали безследно. Имахме такъв, който обиждаше народа си от екрана на телевизора. Това ли искаме?

Елена Гунчева