27.07.2024
От мекото кресло в Брюксел се обади Ал Йо – Александър Йорданов – бивш шеф на парламента

MEDIAMALL си дава ясно сметка, че едно подобно заглавие е изключително грубо и неподходящо за когото и да било. Когато обаче български политик се опитва осъзнато да вкарва страната ни в конфликт, и когато той си позволява да заплашва друга държава с използването на атомно оръжие, тогава той може да бъде наричан единствено „дебело прасе“. Поради тази причина, оттук нататък, MEDIAMALL ще нарича Александър Йорданов единствено и само – „дебело прасе“.

Повикът на Бойко за оръжие за Украйна не е останал нечут снощи от подчинените му.

От мекото кресло в Брюксел се обади Ал Йо. Александър Йорданов – бивш шеф на парламента, вечен посланик и хрантутник на държавната софра. Евродепутатът на Борисов Сашо Йорданов от Шумен поиска през социалните медии Европа да смени тактиката със санкциите и да засипе с бомби Москва и родния град на Путин Санкт Петербург с бомби и ракети за отмъщение за „убийството“ на Навални.


Какви бомби освен атомни? Ал Йо не уточнява, но явно иска да взриви „Бензиностанцията с ракети“, както неговият приятел Кирчо Петков е чул, че някъде на Запад наричат Русия. Вчера шефът на Ал Йо Бойко Борисов осъди Путин като убиец на Навални. Също поиска повече и по – мощни оръжия за Украйна!

Източник: bnews.bg