20.05.2024

Джон Барнет се “самоуби“. Вероятно го е направил с два изстрела в тила си, докато се е бръснел. Едва ли много хора знаят кой е той. Ами изкара на показ кирливите ризи на “Боинг“, даде показания, потвърдиха се. И е знаел още много-много. За корпорация, чийто главни акционери са само “надути гайди“. И правят много-много бойни самолети. Освен пътническите. Ама нейсе, “нещастно съвпадение“, човекът бил изтормозен, депресиран, нали? Вижте медиите днес в ЮК и САЩ.

Преди време така се “самоуби“ и Епстийн. Абсолютно съвпадение е, че доставяше “агнешко“ на стотици от “елита“ и шоубизнеса. Ама много-много крехко “агнешко“. Между клиентите – и хора с “тъмно-синя кръв“, като английския принц. Версията как се е самоубил е точно толкова гадно-нелепа, колкото са гнусни онези уроди-пед*фили“, които ползваха услугите на Епстийн. Тоя пич знаеше всички “мокри сънища“ на елита. Ама нейсе. Съвпадение. Депресиран.

И за друг пич се сещам. Доктор Дейвид Кели. Едва ли го знаете. Експерт топ-категория. Службите в ЮК навремето го пратиха в Ирак, да потвърди набързо, че Саддам има “оръжия за масово поразяване“. За да има повод да изтрепят 800,000 цивилни за няколко месеца в Ирак. Ами отиде докторът, гледа, проучва. Върна се в Лондон, вика “йок, немат такива оръжия“. Премиерът Блеър вика “не, бееее, имат, бегай пак там да ги намериш“. Пак отиде, върна се, пак казва “немат“. И тъжен, и депресиран си “замина“ бързо-бързо. Случайност, съвпадение…

Няма да изброявам даже десетките “самоубили се“ пичове, в много кратък период – ония, които знаеха и щяха да дават показания за Килъри Клинтън. Дето замалко и президент щеше да стане. До един тия пичове се “самоубиха“ или претърпяха “нещастни случаи“, сърдечни арести….
ТА СЕ ЧУДЯ, ако Джон Барнет или Епстийн бяха руски граждани и критици на Путин, с тия “самоубийства“ в каква истерия щяха да бъдат медиите? “Убиец, убиец!“, от всяка страница в нета. За два-три месеца за Епстийн щеше да има 3 игрални и три документални филми, “Опенхаймер“ щеше да си остане само с номинациите, ДБ и ПП щяха да им вдигнат паметници у нас, като мъченици на демокрацията. Щото е абсолютно сигурно, че починалите в Русия са убити от режима, както е абсолютно “сигурно“, че “самоубилите“ се в САЩ критици са се самоубили, нали? Never mind, че здравият разум и критичното мислене ми казва, че няма как толкова знаещи хора на Запад така удобно да се самоубиват точно когато трябва.

Чакам Сноудън и Асанж да се самоубият скоро, случайно. Но ако не дай Боже покрай изборите в Русия да падне и косъм от главата например на ония критици на Путин в Хабаровския край – всички дружно в хор “убиец, убиец“…Така де, пушилката с оня ксенофоб Дневални почна да спада вече.

Николай Георгиев