02.02.2023

‘Мълчанието е злато“- казва народът и “Преклонена глава, сабя не я сече“. Мисля си, да има мъдрост в първата, но май зависи от ситуацията. Втората поговорка, така и не я разбрах“.

Това написа на личната си страница във Фейсбук актрисата Диана Димитрова, която разтърси цяла България с разкритие, че е била зверски пребита от колега на снимачната площадка.

Сега красивата брюнетка попиля бившия си любовник Калин Терзийски и криминалния психолог Тодор Тодоров, който я критикува остро.

Ето какво още пише тя в социалната мрежа:

„Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран “от кол и въже“, тръгва да си прави реклама, без дори да има нещо общо с разследването. Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му…

Писателят Калин Терзийски тръгва и той за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка.

2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy – Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми. Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен.

Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора.

Аз съм изцяло консервативна в любовен план, но не съм конформист в житейски.

И до днес вярвам силно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.

Идват светли празници, опитайте се да преглътнете поне малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви.

Оставете истинските представители на закона, да си свършат работата“.

blitz.bg