06.02.2023

Днес осъмнахме изненадани от новината, че Зеленски внезапно е пристигнал в САЩ. Транспортиран с американски военен самолет от базата Рамщайн в Германия, благополучно кацнал в база Андрюс във Вашингтон. Информацията по такова посещение и целите му са пазени в пълна тайна. Очаква се следобед българско време Зеленски да произнесе една от прословутите си речи лично пред Камарата на представителите на САЩ.

Всичко това потвърждава изключителната бързина, с която глобалистите се опитват да неутрализират процесите на разпад на своя свят.
Ще разберем точно защо украинският клоун е закаран лично и доставен на килимчето във Вашингтон. Това, което вече знаем е, че правителството на САЩ гласува рекорден военен бюджет за 2023 година, в който са предвидени 685 милиона долара за Киев, разбирай за групировката на Зеленски, която е инсталирана да управлява там. Отделно са оръжията.
Друго, което знаем е, че в новоизбраният Конгрес, който ще встъпи в длъжност на 20 януари 2023 година, републиканците ще имат значително мнозинство, а сред техните редици има намерение да се разследват парите, които САЩ отпускат за Украйна. По точно казано – Парите, които ДД в лицето на демократическата партия и кланът Клинтън отпускат на ОПГ-то, което управлява Украйна. Вероятно до януари ще бъдат направени всички необходими гаранции да се запази схемата, която работи сега. В този смисъл руски анализи пишат, че това изненадващо посещение в САЩ е необходимо и за двамата, за Зеля и за Байдън.

Много се доближихме до момента, в който ще станат ясно видими контурите на ДД и ще се схване от повече хора истината. Че държавите са превзети от тайна структура, която ИМИТИРА държавата с нейните институции, а в действителност властта е в ръцете и се упражнява от служители на ДД, а не избрани от народите хора. И понеже много се доближаваме до тази отровно опасна зона, ще започнат да се случват страшни неща. И като казвам страшни неща, имам предвид точно това, страшни неща от всякакъв вид и характер.

Сега ще кажа неща, които съм си изфантазирала.
За нуждите на Фактчек.бг казвам, което пиша, съм си го измислила, защото не съм много умна и чета други не умни и всички заедно си фантазираме, защото си нямаме друга работа.

В Украйна съществува схема на всеки убит войник, ако не се съобщи смъртта му, заплатата му се превежда в продължение на три месеца и тя се ползва от командира на съответния войник. Схемата достига до самите върхове на украинската армия. Колкото повече убити, толкова повече пари в джобовете на командването и върховния главнокомандващ. А парите ги превеждат САЩ, ЕС, включително България, защото парите за Украйна от ЕС идват от вноските на страните членки. Следователно схемата източва САЩ и ЕС, а в моето безумие и глупост предполагам, че част от тях се връщат в нечии американски и европейски джобове.

В Украйна процъфтява и набирането на човешки органи за донорство. Там в момента е жътва на този бизнес. Цените на органи в цяла Европа падат, а броят загинали украинци се увеличава.
Интересна закономерност.

Освен това съществуват отряди за разстрел на всеки дезертьор в Украйна.

Много приятно, наистина.

Та всичко ще лъсне. Всички лъжи. Но няма да е приятно, предупреждавам.

Анастасия Гешева