18.05.2024
След Дубай Пеевски беше в Москва и след като там руснаците му взеха всичко, го акостираха в България. Дойде си гол като пушка. Как ще си обясните тази трансформация, че от първи руски защитник, изведнъж стана пръв западен защитник и евроатлантик?

Делян Пеевски, Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев така за затънали, че няма да се отърват от народната любов – рано или късно нещата в тази държава ще се обърнат и те ще влезнат в затвора. Тези хора трябва да бъдат прибрани и съдени, те причиниха огромни загуби за България. Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ енергийният експерт Красимир Манов.

„Борисов и Пеевски дълго време си разиграваха коня, докато дойде моментът да бъдат хванати. Единия го държат с ДНК пробата, където той упорито отрича, че няма нищо общо с една жена и едно дете, а другия са го хванали още по времето, когато се прибра от Русия. Първо го държаха шест месеца в една вила на ЦК на Партията в Пчелиново, после го държаха в неговото имение в Кладница, докато накрая и двамата клекнаха, а те няма как да не клекнат, защото са затънали.“, подчерта експертът.

„След Дубай Пеевски беше в Москва и след като му взеха всичко, го акостираха в България. Дойде си гол като пушка. Как ще си обясните тази трансформация, че от първи руски защитник, изведнъж стана пръв западен защитник и евроатлантик?“

Вижте целия разговор във видеото:

https://mediamall.info/