24.06.2024

Диджей Николай Димов години наред надъхваше с музика запалянковиците на русенския футболен клуб Дунав.По-рано от тима от Втора лига съобщиха тъжната новина за кончината му, съобщавайки, че DJ Zmay (диджей Змей) е загинал при нелеп инцидент. Полицията в Русе информира за трагедията, разкривайки подробности:

„На 4 март в 15,27 часа чрез тел. 112 е получено съобщение, че в района на Рибарски комплекс за спортен риболов в село Писанец, при досег с рибарска въдица до контактната електрическа мрежа, е починал на място мъж от Русе.Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. При извършения оглед е установено, че причина за инцидента е досег до контактната електрическа мрежа, преминаваща успоредно на водоема в с. Писанец, с 8-метрова карбонова телескопична въдица марка „Poke“.По тялото на мъжа са установени ясни изгаряния в областта на дясна длан. Също и по левия долен крайник в областта на ходилото.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.127, ал.1 от НК до изготвяне на съдебно-медицинска експертиза, доказваща причините за смъртта на лицето“.Искрени съболезнования на семейството и близките на Димов.

Източник: Lupa.bg