20.05.2024

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Робърт Фицо

Приятели,
прочетете това дълго изречение от кореспондентката на БНТ в Брюксел Десислава Апостолова:

“През последните месеци Фицо беше остро критикуван заради някои от своите позиции, за някои от своите популистки изказвания, за проруски изказвания, също и за това, че не подкрепя военната помощ за Украйна, НО ВЪПРЕКИ ТОВА европейските лидери бяха единни и остро осъдиха нападението срещу него и заявиха, че това не е нормално в страна-членка на Европейския съюз”.

Това е точен цитат от централната емисия новини днес.

Обърнахте ли внимание?

Фицо е критикуван заради позиции в разрез с либерал-екстремистите, окупирали Брюксел, НО ВЪПРЕКИ ТОВА тези брюкселски либерал-окупатори благородно са осъдили нападението срещу словашкия премиер.

Въпрос: Когато един човек се бори за живота си в болница след публичен атентат – това ли трябва да се припомня и какео значение имат политическите различия в този момент?!

Дори в този критичен момент не пропускат да го налепят с негативни /според тях/ етикети – “популистки”, “проруски – един борещ се за живота си човек!

Какво е внушението ли?
Че Фицо е гаден /което е намек за причината за атентата!/, но “европейските лидери” са благородни!

Само че брюкселските лидери не са европейскиТЕ лидери – има огромна разлика!

А тези внушения на кореспондентката на БНТ от Брюксел са отвратителни и нечовешки!

Тези ужасяващи внушения са мозъчните изпарения на отровната брюкселска атмосфера и на изродени човешки създания, изгубили базисна хуманност.

Духовните подстрекатели на атентата срещу Фицо са соросоидните либерал-екстремисти начело /за огромно съжаление на ееропейците/ на Европейския съюз.

И това трябва да бъде променено.
Това брюкселско змийско гнездо трябва да бъде прочистено из основи.

Иначе атентатът срещу Фицо няма да остане изолиран случай.

Александър Урумов