27.07.2024

Анастасия Гешева

Понеже се потвърждава, че правителството отново е замислило локдаун и принудителна ваксинация, да си припомним, че сводките за брой заразени и починали от ковид не спират в нашите медии и се приготвят в Америка, а във вторият работен ден след уикенд се докладват бройките за съответния брой почивни дни, с което се цели създаване на мащабност и страх.

Точно така отново постъпиха след 3 дни новогодишно празници, след които съобщиха високи цифри и обявиха, че това било ръст. Отново забелязвам в телевизорите добре познати муцуни, които ни уверяват, че пак ще е страшно и ще се мре

Трябвало 2 неща – маски, изолация и…..ВАКСИНИ. Предишните ваксини, които някои си сложиха и трябваше да ги спасят, не били валидни вече, щамовете се сменили. Помните ли какво говореха в разгара на първата масова принудителна ваксинация? Че така спасяваме животи, помагаме на живота, така сме много умни и отговорни като си сложим по спирки и кьошета инжекция! Е какво стана сега, защо пак? А дали някой коментира смърти и болести от ваксините?

А дали тези, които започват отново да ги рекламират, знаят за докладите по цял свят за ПОВИШЕНИТЕ НИВА СМЪРТ В ОБЩЕСТВА С МНОГО ВАКСИНИ? Или това беше конспирация и байганьовщина? Локдаунът и тогава и сега е политически инструмент, нищо здравословно няма в него.

За съжаление още отсега мога да кажа, че локдаунът на Бойко Борисов ще бъде като пролетна разходка в сравнение на тези сега. Ако го допуснем!!! И накрая да припомня, че главен спонсор на СЗО е новодоказаният стар педофил Бил Гейтс, тъмният мозък на всички видове съвременни ваксини, който е член на всички форуми, за които съкращаването на човечеството е добро дело.

Към локдаун върви целият „прогресивен“ Запад. Явно стартът е даден и в САЩ вече налагат репресиите. Мислете му!

Анастасия Гешева