27.07.2024

Зеленски все повече заприличва на зомби, което не знае кога е ден и нощ и не разбира къде е небето и къде земята. Нашият умнокрасивитет удивително прилича на него. И ако доскоро ми беше смешно и се забавлявах с тая порода, вече започва да ми става тъжно. Не за тях, а за света след тях.

Военната операция в Украйна можеше да приключи преди да е започнала, но явно целта на зомбитата е била друга. Вчера пък приключи операцията по денацификация и демилитаризация на Луганска и Донецка области, но поредната вълна от неадекватни решения от страна на ЕС и НАТО продължават да задълбочават проблемите. Не искат да признаят честно и отговорно, че се наакаха от провеждани в Украйна „политики“ през последните 10 години, които са опасни и за самия ЕС. Самата Украйна е проблем не от вчера и не само за Русия, но тази тема я няма в поръчковата журналистика на екрана.
Само глупавите хора правят глупави работи, помните ли това?

По тази причина руската армия получи заповед от държавното ръководство за продължаване на военните действия отвъд набелязаните преди цели. Това също се пропуска услужливо от нашите псевдо журналисти. А това е проблем, който утре може да запали и нашите граници. Следствие от поредна, но не от последна евроатлантическа глупост. Нека ми простят, че им звуча като враг, но нали са интернационалисти, те без вътрешен враг не могат да дишат! Затова им помагаме в дишането.

От ден първи съм погнусен с лекотата с която се хвърлят в огъня украинци. Очевидно ЕС и НАТО не ги смятат са хора и за това имам някакво обяснение. Лошото е, че и ние българите сме в същата група, предназначени за „преден фронт“. Дори вече е обявен, само вие не знаете, че сте вече украинци. И ако не истински, то с тяхната съдба на вселенски глупаци.

Александър Сорос е лесен – харчи парите на баща си и плещи световни глупости за световни войни, сякаш говори за семки и бонбонки. А баща му е още по-лесен, защото той харчи нашите пари, но ние не знаем как ги взима от джобовете ни. Затова ги търпим. А не трябва! Който иска война, нека хване оръжието и да воюва лично, не с чужди ръце и животи. А да си купувам яхти всеки месец и да имам сто луксозни возила от грантове и аз мога, като в същото време говоря за поредна световна война. Не не искам.

Искам бурените да бъдат унищожени, а житото да оцелее! Нищо повече.
Искам само златни класове на нивата си и радостта от живота.

Николай Марков