18.05.2024

Изумително е колко ниско е нивото на българската политика и политици. В частност на Бойко Борисов. Борисов си сподели пред медиит, че министри от ЧУЖДИ държави го натискали кого да назначи за министър на вътрешните работи. Подобна изумителна наглост и груба намеса в българските вътрешни работи би трябвало да предизвика поне диплотическа нота и остра реакция от Борисов и всички действащи политици. А той си го споделя, все едно някой му е предложил рецепта за боза.

Разбирате ли, скъпи сънародници, колко струва националният ни суверенитет, след като чужди министри разпореждат кои да са българските такива и то на силови министерства? Разбирате ли какво дъно копаят дипломатите и политиците ни?

Редно е службите и прокуратурата да се заинтересоват от кои държави и кои чужди министре се опитват да кадруват в българското правителство и политика. И да бъде изслушан Борисов пред Народното събрание, където да разкаже за този скандален случай.

Друг е въпросът, че нормален политик, дори да е провеждал подобни разговори, никога не би ги споменал, но все пак Борисов си е Борисов……

Останалото кара ибрикчийството да прилича на достойна и уважавана професия!

Елена Гунчева-Гривова