15.04.2024

ЦАРЮ ОСВОБОДИТЕЛЮ ПРИЗНАТЕЛНА БЪЛГАРИЯ

На днешният ден преди 146 години, след като разгромяват Орханийската османска армия, челните отряди на РУСКИЯ генерал Гурко влизат в София!

София е освободена от армията на руския император, когото наричаме цар Освободител, Александър II!

За огромно съжаление на новопокръстените либерал-джендърсти и придворните им летописци „букъри“ и всякави грантови историци-фалшификатори, София и България е освободена именно от Русия, която побеждава Османската империя в Руско-Турската ОСВОБОДИТЕЛНА война.

И колкото и да се опитват да ни убеждават и да внушават, че видите ли то не било точно така и тези руснаци всъщност са агресори, които нападнали добрите османлии, с които мирно и кротко сме съжителствали, няма да им се получи! Аз и децата ми помним и знаем, че не ни освободил Ръдърфорд Хейс -тогавашния американски президент, нито защитниците на Османската империя от Британия и Франция, а именно императора на Русия и неговата войска предвождана от военноначалници като генерал Йосиф Гурко.

Днес за пореден път ще станем свидетели на това как уж български политици и псевдодържавници се гърчат като червеи от страх да споменат името РУСИЯ! Ще обикалят по паметниците и ще бръщолевят несвързани глупости и всячески ще се опитват да обяснят, че София е освободена от опълченци, украинци или направо от извънземни.

Българското опълчение уважаеми е въоръжено, обучено и екипирано от руската държава и армия, а командирът му се казва Николай Столетов -руски генерал. Същото е проявило безспорен героизъм и доблест във войната, като част от руската армия, под чието командване се е намирало. Това е!

Безбъдници и безпътници като Денков, Кирчо кретена и Васил Терзиев Ухото най-добре днес да се скрият някъде, заедно с антуражите си, за да не се излагат. Много интересно Ухото например на какво щеше да бъде кмет, ако на днешния ден през 1878 година се беше случило друго, а не това, което е станало?

А новите политкоректни „историци“ и други подобни кирякстефчовци да си спестят словоблудствата и евтината пропаганда. Нека не празнуват, но да оставят тези, които помним и знаем, че именно Гурко, а не Урсула или Блинкен са освободили София, да отбележим подобаващо днешния ден и просто да ни освободят от натрапчивото си присъствие! Спестете си точно днес напъните да се представите пред Посолството, така или иначе пълзите постоянно, вземете си почивен ден.

Наясно сме, че всичките сте в пълна готовност да направите още изродски торти и с останките на паметника на Цар Освободител. Той много ви дразни! Хубавото е, че срока ви на годност изтича и няма да имате историческо време за нови торти!

Българи помнете!

Именно Гурко, а не Борел, Степан Бандера и още по-малко самия Зеленски, освобождава бъдещата ни столица, а малко по-късно държавата ни бива възкресена от РУСКИЯ император Александър Втори от пепелищата на Османската империя.

И никакъв „цивилизационен избор“ не може да промени това!

Страхил Ангелов