23.04.2024

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ КЪНЕВ
Дата на раждане : 18/12/1953 , с. Миладиновци , България
Професия: инженер; икономист;
Езици: английски; руски;
Избран(а) с политическа сила: БСП лява България, 15.40 %
Участие в предишно НС: 40 НС; 42 НС;

Името на депутата-милионер от БСП Петър Кънев, който по линията на печатането на бюлетини е опасно близък и до Бойко Борисов, изтече в разследване на група за проституция и сводничество, разкри източник на Narod.bg от върховете на спецслужбите.

Бизнесменът зад любимата печатница на властта „Демакс“, спонсор на Корнелия и затова отново водач на листата в Бургас за предстоящия на 2 октомври предсрочен вот, е бил активно разследван от ГДБОП в периода 2013 – 2014 г. за участието му в банда за проституция и сводничество.

С използване на СРС-та ченгетата установили, че 68-годишният днес социалист бил редовен клиент на проститутки. По време на подслушването криминалистите изпаднали в шок, след като депутатът си поръчал момичета дори от пленарната зала. Побелелият любовчия викал проститутките за оглед в заведения до Народното събрание. При акцията спецполицаите от ГДБОП разкрили, че е червеният милионер пожелал момиче, което тогава било на една 14 години, т.е., непълнолетна.

Kодовото изречение по телефона, когато говорил със сводницата, уреждаща му интимен ескорт, било „Искам дънки №14“. Което означава 14-годишно момиче….

Очаквайте само в Narod.bg серия публикации, в които ще осветлим всичко за скандалната афера, имената на сводниците и проститутките, както и защо случаят не завършва с арест за Петър Кънев през лятото на 2014 г., когато ГДБОП арестува останалите членовете на групата.

За да спасим принципите на плурализма, Narod.bg потърси Петър Кънев за коментар по гнусния казус, тепърва ще публикуваме неговия отговор. В редакцията винаги сме подозирали, че политиката е мръсна работа за хора без особен морал, но не и чак толкова мръсна, че да се използват деца за секс.

Narod.bg