23.07.2024

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор да поиска от Народното събрание да снеме имунитета на депутат

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Б.Б. – бивш министър – председател и депутат в 49-то Народно събрание.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в медиите като „Барселонагейт“, по което са събрани доказателства по смисъла на чл. 219 НПК за извършено престъпление по чл. 253 НК от народния представител /пране на пари/.

От доказателствата, събрани в хода на досъдебното производство, може да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина.

……

ЖЕГА!

АФЕРА написа, че тази седмица идва ЖЕГАТА.

Казахме на всички онези, които успани от главния прокурор Иван Гешев, търкаха доволно ръчички, че е клекнал, че ще подаде оставка, писахме, че Гешев няма да клекне, АФЕРА го повтаряше, но СХЕМАДЖИИТЕ, успани от Гешев, вече си нареждаха СХЕМАТА с „обезглавен“ главен прокурор.

Е-е?!

Каза ли ви АФЕРА, че който се ебава със „Стрелец“, става страшно?!

А що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Браво, Гешев!

Имаш от мене кашон 10 годишно Бушмилс, ама след… ареста!

Действай! Има още за риене в тази кочина. Има много за риене!

Заплашени, с денонощни охрани, ама никакво предаване!

Този живот е за смелите!

Веселина Томова

https://afera.bg/