23.07.2024

Недялко Недялков

Как да очакваш защита на „Аз съм българче“ от небългари?

Поробителите посягат на генотипа, на културния код, на най-съкровеното, на неформалния ни химн, на всичко българско и родно, а колониалната администрация блее.

Не очаквайте съпротива от кириак-стефчовци! Очаквайте да съдействат безпрекословно на асимилацията, защото отдавна са си продали душата срещу няколко долара повече и срещу амнистия от санкционните списъци.

Нима премиерът Денков, съавтор на соросоидната експанзия в образованието ни в битността си на дългогодишен просветен министър, е с българско съзнание и съвест; обслужва нашите национални интереси?

Нима чорбаджията на сглобката Пеевски е „българче“? Да, може да е „турче“, „еничарче“, но българче…

Или мандатоносителят Кирил Петков – лъжеца с двойното гражданство?

А Лорер? Ех, какво българче само е той…

Бъдещата премиерка Габриел – и тя българка отвсякъде, с тази фамилия, с тази преданост на стъклоокото брюкселско чиновничество.

Или Борисов, за когото най-важно е да са доволни „началниците“ и да му викат „конграчулейшънс“…

Всичко българско – под ножа! Преди това – всичко руско, като репетиция. И тук не става дума за идеология или геополитика, а за верски кръстоносен поход срещу православното християнство.

И понеже няма гражданско общество, медиите са превзети, а интелигенцията се реди на опашка за грантове и букъри, нищо чудно внуците ни да сричат в учебниците си, вместо „Аз съм българче“ – „Аз съм циганче“.

Недялко Недялков