21.05.2024

Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в САЩ, обяви по Fox News, че започва журналистическо разследване на президента Байдън и сина му Хънтър за незаконен бизнес в Украйна.

Стана ясно, че и в България имало разследващ журналист международник. Ами, свърши ли снежната буря в Америка, да хваща самолета за Щатите и да разследва и той! Сега му е майката!

Новата Камара на представителите в САЩ започва също разследване след 3-ти януари.

Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха денонощно Майдана. Дори на живо, показаха как наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда. Сега никакъв кадър от украинската столица – как живеят клетите украинци?! На светло или на тъмно, с вода или без вода, в къщи или метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за бой до последния украинец и пр.

Сорос Тв – Нова и БТВ, да дадат една камера на нашия международен разследвач, да видим и чуем журналистическия му талант – каква е хавата с войната. Само Зеленски слушаме и гледаме, ама все пак не е избран със 100%, може да има и други мнения.

Георги Марков