27.07.2024

Вежди се затътри в Анкара да цуне папука на падишах Ердоган. Стоянов се замъкна в Киев да цуне зеленото д*упе на Зеля и да прегърне колегата си Резников ( „резня“ ще рече „клане“ ). Нито единият, нито другият, са изпратени от народа на България. А от две паралелни, престъпни антибългарски групировки. Къде гледаш, Каскет, нали душиш наоколо за национални предатели?

Ердоган щял да ни пази границата – външната граница на ЕС! Зеля щял да ни вкарва в Шенген! Четете новите абсурди в Абсурдистан!

Ние се превърнахме в държава-отрепка, държава-ибрик, държава-клошар – която всеки подритва!

Тия две посещения са поредният крещящ знак, че не съществуваме като политически субект на световната карта. А сме разчекнат труп между Турция и САЩ. Въпросът е не дали, а кога двата хищника ще ни сдъвчат окончателно.

Народе, докога ще търпиш да плюят в лицето ти? Срам ме е да помисля, че сме потомци на Аспарух, Крум, Калоян, Левски и Ботев! Че сме ходили някога с гордо изправено чело и сме държали победоносен меч!

Прокълнати потомци! Потомци, които позорят рода и историята си!

Наскоро прочетох, че някакъв подполковник станал маникюрист! Нямаме мъже, а джендъри, ибрикчии и шушумиги! Обръщаме и другата буза, не защото сме християни, а защото сме нищожества!

Опровергайте ме, български мъже!
Нека изминаващата позорна година бъде последната в календара на българското унижение!

Да живее свободна и независима България!

Милена Върбанова