23.07.2024

Страхил Ангелов

Американски инструктори, които ръководят пряко въоръжените сили на Украйна, нанесоха ракетен удар по плажа в Севастопол в неделя след обяд. Има жертви и множество ранени, сред които и деца. На въпросният плаж не е имало военна инфраструктура или личен състав на руската армия. Да убиваш с далекобойни оръжия плажуващи дечица е тероризъм и то в най-гнусните му форми.

Разбира се, демократичния Запад и българските му сервитьори мълчат по въпроса – все едно нищо не се е случило. Явно убиването на деца е рутинна дейност за всеки уважаващ себе си евроатлантик, стига те да са от народ обявен за „неприятел“ – в случая руският. След като „добрите“ украински терористи и техните англосаксонски куратори изстрелват ракети с касетъчен заряд и избиват цивилни, значи това е „благородно“ дело и няма нужда да се осъжда от страна на жалките лакеи и демагози наричащи се западен „политически елит“ и българските им проксита.

Апропо, идентичо е отношението към цивилните и в частност децата, които израелската армия методично избива от месеци в Палестина! Тях вече никой дори не си прави труда да брои – те са необходими жертви на демокрацията и високохуманните цели на Израел, а геноцидът, който върхушката на тази държава извършва буквално пред очите ни е абсолютно безнаказан и дори ни се представя като форма на законна и обоснована самозащита.

Същото е и по отношение на руските дечица, които една фашизоидна диктатура, каквато е тази на самодържеца и касиер на семейство Байдън Зеленски в Украйна, изби докато си играеха на плажа в Севастопол – англоезичните медии, от които дословно преписват тукашните им филиали ни представят случилото се като нещо нормално и даже „справедливо“, предвид тиражирания наратив за „с нищо не предизвиканата руска агресия“. Тезата, която се налага в момента е, че руските ПВО са виновни и няма какво повече този „инцидент“ да се коментира – станалото, станало. А и нали убитите са руснаци, което е изцяло в унисон с високохуманните цели на демократичния и свободолюбив колективен Запад, доминиран от англосаксонската глобалистка финансово-спекулативна върхушка.

Киевската хунта и нейните собственици, които са част от „дълбоката държава“, стояща зад бутафорния американски президент Байдън, превърнаха Украйна в язва, която още дълго ще кърви в сърцето на Европа.

Т.нар. „република“ Украйна всъщност е терористична диктатура, която провежда на първо място геноцид срещу собственото си население, а впоследствие налага и терор над всички наоколо, които са все по-малко склонни да гледат на Зеленски и бандеровската му хунта като на „жертва“.

Абслолютно сигурно е, че в официална България няма да се намери нито един отговорен фактор, който да поднесе съболезнования на кримчани за трагедията, която им донесе американската ракета. Напротив, ще мълчат като риби или ще обяснят, че „така им се пада на руснаците“ след като анексират Крим и не желаят да отстъпят Черно море на добрите англосакси! Родината ни се превръща пред очите ни в треторазрядна силно реакционна колония, от която населението ще бъде полунасилствено изгонено и територията и ще се ползва за буферна зона. Това е планът, който стриктно се следва и с реализацията му са натоварени местни компрадори, които за благозвучие са се самонарекли „български политици“. Тези типове никога нищо няма да кажат, което е встрани от спуснатите им директиви – никога! Ще възхваляват всяка низост, всяко престъпление и подлост, стига те да обслужват целите и „идеалите“ на началниците им.

Нека всички само за миг си представим какво щяха да ни чуят ушите ако например Северна Кореа удари по плаж в южната си съседка и убие деца!

Поднасям искренните си съболезнования на почернените семейства в Севастопол! Извършителите на това гнусно престъпление са военнопрестъпници и трябва да получат най-строго наказание за мерзостта, която сътвориха. Не по-малка е и отговорността на всички лицемери, които с мълчанието си оправдават престъпното деяние!

Страхил Ангелов