15.04.2024

Екатерина Димитрова

Корабът Руен, който беше взет на абордаж, някъде из Арабско море е собственост на Български морски флот.Да, обаче е плувал под Малтийски флаг. Никой не ни каза какъв е товара на кораба. Той все пак е собственост на флота ни.

В неговите документации се води фрегата за „насипни товари“ – колко да са насипни, насипните оръж… упс товари. Мисля си, ‘нааачи, ако си производител на оръжие и от 20 г. си партнираш с Руснаците ….

И ако трябва да се правиш на ЕВРОАтлантик на сцената нищо, че зад завесата си просто един дебел Портуфейл, как най – ИСКРЕНО и ЛИЧНО да си направиш ОФИЦИАЛНАТА контрабанда. Ами така, с ПИРАТСТВО. Отново нищо ново под слънцето…

И сега правим ОЛЕЛИЯ, като създаваме напрежение, режейки Български паметници на съветски войници – демонстрираме ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА лоялност, нооо „случайно попадаме на “ пирати в акватории в които Руснаците си плуват с приоритети…. Примерно…

Може и да греша и това да е само в моите сънища продуктувани от късния пост на МАРКО КАРАДЖОВ:

“ Един след друг изчезват корабите на Български морски флот, а някои от тях горят като факли. Натъпкани до потъване с играчки от България за Израел.

Какви ли играчки карат за Коледа нашите олигарси и скритите зад тях политици?

Дано скоро не запалим самата България от четирите й страни! Нацисти, сър.“ – Н. Марков