Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи '24 часа всичко от деня 16:20 главният архитект обжалва заповедта на иван портни... българия бизнес мнения международни спорт оживление справо всички българия броеве политика росен желязков: българия подкрепя категорично украйна 24.04.2023 14:25 2104 FU2022.CZ Counol'

Новият пръв сред равни, по-известен с аферите в Костинброд, отколкото с някакви смислени решения и предложения, едва заел поста, и започна с простотиите. Ама простотии, ви казвам! Не си поплюва. Така например, от гербероидният разбирам, че България подкрепяла категорично Украйна! Айде бе, ти да видиш!

Явно Желязков смята, че България са клубовете на ГЕРБ и някои частни ЛГБТ клубове в страната. Ами не са! България не са герберастите. България е българският народ. Ти, гербоид мазен, каква част от този български народ представляваш? Кой ти е разрешил да говориш от името на България, което име цапаш със скверната си уста?

БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ УКРАЙНА! Българските национални предатели и евроатлантици я подкрепят. България ПОДКРЕПЯ НЕУТРАЛИТЕТА И МИРА! И в голямата си част от народа – Русия. Не ви ли стиска да направите едно проучване колко от българите наистина подкрепят Украйна и не са на издръжка от „Америка за България“?

Препоръчвам, за тяхно добро, на гербоидните, да внимават какво говорят. И да говорят от името на банкянския тулуп, а не от името на българския народ, защото те са срам за него!

Елена Гунчева-Гривова