27.07.2024

Много секс има в българската политика, ама и много глупост…

Само погледнете Киро колко пара хвърли за безсмислици… и ниско качествена стока! Дали ме е яд? Яд ме е, разбира се! Да си го бях взел в Гърция, да му покажа аз женска плът, три пъти по-плътна от канадската! За Лена пък въобще няма какво да говоря, подобни финни заргани тук, директно ги метат на скарата. Или ги ползват в болницата в Солун. Вместо спринцовки.

Въобще из Беломорието всичко е изградено върху принципа на self efficiency. Тук една гъркиня като пръдне и Мицотакис започва да черпи населението с бонуси, щото газовите хранилища се пълнят сами. В Гърция задникът е бизнес, само у нас си е обикновен гъз.

Тук всички жени приличат на голия Асен Василев, правещ сутрешен крос по плажа.

И не казвам, че д-р Дариткова не става, но пък ако ще ходиш на лекар, по-добре да си хванеш за гадже Караянчева, щото и без д-р Хаус ще е ясно откъде ти идва сърбежа.

Накратко, милиони хвърли Киро за евтини забавления и български амфетамин, вместо луксозно да се търкаля из пясъка с група гръцки хипопотами и тцадзики вместо лубрикант. Щото неговия сексуално – политически живот, ако питате мен, си е чисто продуктово позициониране. Убеден съм, че от първи клас наш Киро настойчиво е гонил зъболекарката из коридорите, но 40 години по-късно единствената романтична връзка която е имал е с машинката за чистене на кариес. Made in Canada.

Виж, при Баце, е друга история. Неслучайно си дръпна Националната лотария. За да си пренарежда топките сам. То, при него, къде и да имаше сладкиш, все бе изяден! Или с две думи – мечтата на диабетика! Захарчета му дай, на гладника от Банкя. Чувал съм дори, че имал връзка с мечка. Запознали се веднъж, докато бил на лов с Вальо Златев…

Искам да кажа, че у нас много нагон, ама слаба ефективност! Бойко действително диверсифицираше аферите си, но накрая най-вероятно ще остарее с Тома Биков. Което не е лошо, напротив, мило е, но както казах в началото, много секс има в българската политика, ама и много глупост!

Васил Петев

https://afera.bg/