18.05.2024

Повтарям! За бавнозагряващите реотани.

България премина под прякото командване на Лондон. Военната цел е Русия – нейното пълно унищожение! Това е истинска война в която ни включи „сглобката“. Случи се през подписване на стратегическо партньорство с Великобритания, подписано от М.Габриел в качеството й на външен министър. Съвсем скоро! Голямата война предстои и нищо не е свършило при такъв английски сценарий. Русия знае това и ще действа круто, както никога досега. Пригответе се за ада, защото него ви готвят.

Борисов и Доган са гарантите за въпросното „стратегическо партньорство“. За бъдещата война! Не случайно ротацията стана възможна именно заради английско настояване да работят с българската мафия. По-лесно е! Великобритания е звяр, който мрази славянството и методично го унищожава. Навсякъде и на всяка цена. Имате два избора – умирате за интересите на Великобритания, като украинците или умирате за България?

Затова предлагам напред и нагоре! Смело напред.

„Стига робство и тиранство, всички на оръжие.“

Най-корумпираната, престъпна и фатална държава създадена в този и вид от ЕС и НАТО е България! Абсолютно същата държава извън ЕС е Украйна – мафиотизирана, нацифицирана и корумпирана. И двете държави нямат светло бъдеще, защото са предназначени за заличаване и пълно ограбване. България и Украйна са европейските гробища! Събудете се.

На война, като на война! Днес започваме, утре я печелим.

Николай Марков