21.05.2024

Най-после истината излезе наяве. Че Кирил Петков никога не е искал да сваля Бойко Борисов и да изчегъртва ГЕРБ. Две години го говоря! Не знам с какви очи ще се гледаме с всички, които ми обърнаха гръб заради тази истина. Какво ще кажете сега почитатели на ПП и ДБ???

Натоварва ме да говоря всеки ден едни и същи неща, които обществото приема така, сякаш не съществуват. Но и днес ще си изпълня задълженията. И ще повторя следното.

Война срещу Русия ще има колосални последствия за България! Това ще обърне обществото ни с хастара навън и ще повлече непредвидими за сегашните заспали катастрофи. Но за тях! Тези, които работим против такава военна трагедия и които работим за естествения път на България, ще сме предпазени до голяма степен от разрушителните последици.

Но най-важното е следното. Връзката между Русия и България не е от този свят и нея я пазят не от този свят. Включването ни във война срещу Русия ще задвижи могъщи сили, които ще пометат мнозина интереси тук. Който иска да го види, ще го види. Който каквото търси, ще го намери, съмнение няма!

Ако това събитие се случи, България ще премине в абсолютно нова фаза на своето състояние и никога повече няма да бъде както е сега. Което всъщност не е лошо!

Волен Сидеров при Крум Савов онази вечер каза нещо, което е абсолютна бомба. Че разследването за Осемте джуджета преди 3 години, което мислехме за оригинален опит за борба с мафията на ГЕРБ и което беше сред основните катализатори на свалянето на правителството на ГЕРБ, е мероприятие на САЩ, заплатено с 1 милион и 800 хиляди долара от Америка за България. Това, ако е вярно, е абсолютна бомба! В това разследване участваха журналисти от много медии.

Ако това е вярно, означава, че „свалянето на ГЕРБ“ е постановка на световната ДД за поставяне на нови надеждни политически инструменти във властта, което от своя страна логично ми обяснява огромният успех, който пожънаха пиарно и политически ИТН и ПП.

Анастасия Гешева