27.07.2024

 

В разгара на Ковид пандемията публикувах пост за поредната технологична находка на Запад. Капсула, която се отпечатва на 3D принтер за извършване на асистирано самоубийство. Такъв продукт предложи една технологична компания в Швейцария. Иновацията предизвика голямо обществено вълнение, а фирмата изрази увереност, че може да започне да предлага капсулата си в Швейцария и по света още през следващата година.

Неизбраният ръководител на глобалното здравеопазване Бил Гейтс наскоро използва появата си на срещата на върха на Г-20 в Бали, Индонезия, за да повдигне дебат за организиране на „комисии за смърт“. Тай заяви, че в близко бъдеще ще са необходими комисии за смърт, за да се сложи край на живота на болни и на нездравословни, генетично увредени, непълноценни хора поради „много, много високи медицински разходи“.

Гейтс допълнително обясни, че „не е нужно да се харчат милион долара за последните три месеца от живота на подобни пациенти. Няма ли да е по-добре да не уволняваме десет учители, като им плащаме за труда именно с тези пари?“

Плановете на Бил Гейтс да се създадат „комисии за смърт“ отразяват морала, използван от Световния икономически форум по отношение на евтаназията и новото дяволско решение на канадското правителство за справяне с инфлацията, бездомността, рязко нарастващата престъпност и недостига на храна, чрез платена от правителството евтаназия за бедните.

Режимът на Трюдо предлага да плати за евтаназията на хора, които са „твърде бедни, за да продължат да живеят достойно“.

G20 е срещата на върха, на която присъстват лидерите на най-важните икономики в света и е смесица от държави, считани за „развити, или „развиващи се“. Освен залите, в които заседават световните политически лидери и обсъждат различни въпроси, има десетки съпътстващи събития, на които си дават срещи „високопоставените лица“.

Такова събитие е и B 20 – „B“ означава бизнес. На събитието ще присъстват най-богатият човек в света и новият император на Twitter Илон Мъск, както и утвърдени членове на глобалисткия елит, включително Бил Гейтс.

Всички те „визионери и строители” на бъдешето на човечеството?

Светослав Атаджанов