01.12.2023

Отстраниха от длъжност за ДВА (два) месеца Симона Радева. Срещу нея е образувано дисциплинарно производство, съобщиха от СДВР. Радева е ВРЕМЕННО отстранена от длъжност, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Не би ли трябвало директно да е уволнено това пиле? Установено е, че му е помогнала да избяга, стълба му е носила, получавала е „заплата“ от него, за да му е чадър. И накрая – временно отстранена. Да не говорим, че вместо в ареста, си разцъква по социалните мрежи от дивана у тях.

А помагачите със стълбата, които са се продавали по-евтино и от нея – за едната автомивка, какво се случва с тях?

Риторичен въпрос…

Тея въпросните са по-жалки и по-нископлатени дори от най-долнопробната магистрална фея.

И ей такава паплач като тея двамата+онея жалкари, които са му съобщавали къде и кога ще има акции, за да си измият безплатно колите, си щъкат необезпокоявано по улиците. Та чак са и полицаи. Е, верно няма такава държава. За едни 2000 лв., за едната автомивка, си заминават нечии деца. Днес – чужди, утре – вашите, нашите… Щото нали не си мислите, че сте защитени от среща с такива.

– Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива Георги Семерджиев.

– Униформената служителка се возела в колата на криминално проявения мъж и когато той е спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

– Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на IV РУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев е влязъл в апартамента си след жестоката катастрофа.

– От МВР съобщиха, че Радева е отстранена временно от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата.

– Източници от разследването съобщават, че полицаи от IV Районно управление са ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев. В замяна те са му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постовете на пътни полицаи, както и кога и къде ще има предстоящи проверки за наркоразпространение.

Автор: Виктория Георгиева

https://trud.bg/

%d bloggers like this: