23.07.2024

Не виждам никакъв смисъл ППДБ да вземат каквото и да е отношение към откровените провокации на Костадинов за анти.ГЕРБ – анти ДПС коалиция. Рецептата е убий с незабелязване. От една страна, каквото и да кажеш по темата „“заедно с Възраждане“ при каквито да е условия – влизаш в обяснителен режим. Няма условие, при което да можеш да управляваш с Възраждане. Точка.
Това е целта им /все пак Красен Кралев бе човекът на Борисов който подпомогна финансово началото на тази партия – провокация/. Колкото и да опровергаваш щом коментираш губиш. Второ, Възраждане, очевидно по съвета на своите московски консултанти – се стреми да овладее анти-ГЕРБ и анти ДПС вот, особено този който напусна ППДБ. На подобен електорарт, ако изобщо го има, няма смисъл да говориш.

Не се радвайте и на падането на Величие. Утре ще издигнат „Меч“ или някакъв друг подобен инжинерингов проект. Всички имат нужда от подкрепата на ППДБ като фасада, но не и като политики. В това е заключена и формулата на успеха на ППДБ – да бъдат достатъчно силни, за да не могат да се надявам да ги използват като фасада.
Важното е каков правиш сам, а не това, което правят другите.“

Илиян Василев