27.07.2024

 „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В ПЛОВДИВ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ

Общинските съветници в Пловдив си гласуваха увеличаване на заплатите, като ще получават по около 3080 лева на месец. За участие два пъти в месеца на сесии от по два-три часа. И още няколко часа в комисии.

Удивително е единодушието на народните общински избраници, когато трябва да захлебят от народните пари. Тук, без всякаква изненада, видях, че „любимите“ ми възрожденци – общински съветници от „Възраждане“ в Пловдив ЕДИНОДУШНО са гласували да си вдигнат заплатите. Не е за учудване, майната му на народа, нали и те се наредиха на трапезата.

Всичко много врещят, когато са извън властта, а първата им работа, като влезят във властта, е да си уредят заплати и бонуси. Пълна погнуса!!!

Ето, драги съграждани, за какво ги изпратихме всичките в Общинския съвет – да се занимават с паметници и да усвояват народни пари.

Да подчертая, че когато бяха извън властта, често се възмущаваха как така общински съветници и депутати си повишават заплатите.

В предишното Народно събрание по предложение на „Възраждане“ се добави процент към заплатата за прослужено време за някои категории депутати, като чинно всички си гласуваха увеличение на заплати и бонуси.

Сега виждаме и в общинските съвети същото.

Значи зорът е бил да седнат на трапезата, а не за народните пари!

Колко от избирателите на „Възраждане“ получават по 1500 лева на ден за два часа работа?

Елена Гунчева-Гривова