27.07.2024

Който още се чуди що са това евроатлантически ценности и имат ли почва у нас, ги запознавам с последния крясък в евроатлантическата мисъл – мъртвите да могат да избират пола си. По какъв начин ще формират волеизявление за това с оглед текущото им състояние, не става много ясно. От друга страна, мъртвите в САЩ гласуваха, така че явно науката и по-скоро политиката имат огромни напредъци /ама каква думичка, аааа? КП я каза и все ми се искаше да мога да я употребя някъде/.

Значи например двамата ви дядовци са мъртви, починали, в отвъдното и гушнали босилека. Отдавна. Например преди около половин век. Но местният ЛГБТ политически клуб намира данни, че дядо ви е носил розов потник, докато е строил Хаинбоаз, което според тях е сигурен знак, че се е мислел за жена и съответно предприемат правна процедура таз несправедливост да се оправи. Естествено, вие нямате думата, важни са желанията на дЕдо ви от отвъдното.

При тая либерастка мисъл в законодателството, въпрос на време е официално съдът да обяви дядо ви за ваша баба. И така ще се окажете например с четири баби и нито един дядо. Или обратното.

Вие си мислите, че проблем са ви нарастващите цени, бедността, монополистите и корупцията. И че за това спорят евроатлантиците. Ядец! Спорят, че дядо ви от отвъдното иска да ви е баба!

Елена Гунчева-Гривова