26.09.2023

ОчеИЗвадно е, че “добрите сили”, лодкарите от Росенец и ГЕРБ са едно и също. Годежът им вече го видяхме, на сватбата ще им кумува подобието -ДПС. Вече знаем и, че не е брак по сметка, а по дълбока, силна и всеотдайна любов. Ами, обичат се младите, нека се вземат! Горчиво, горчиво😂

За гостите на тази сватба – мезетата и пиенето не е пред Президентството, а пред централите на вашите “партии”. Почерпката я дават Василев, Петков, Атанасов и Иванов. Ако нещо не Ви харесва – тях освирквайте. А че не Ви харесва, е ясно. Все пак никой човек не обича да си признава, че яко се прецакал и е избрал гнил плод, отвън по европейски лъскав. В този велик момент, когато разбереш какъв глупак си бил, ти става едно ядно и искаш някой друг да ти е виновен, за да не се разкъсаш от тежкия интрапсихичен конфликт, в който те е вкарала собствената ти глупост.

Виждаме, че и медиите ви помагат, драги избиратели на ПП и ДБ, по-бързо да се преборите с тази психотравма, придвижвайки леко-леко Прозореца на Овертон върху провомощията на Президента и промяна на Конституцията. Говорещите глави вече усърдно глаголят по темата. Така им е зададено, за това им плащат. Целта е отклоняване на вниманието от истински важното – че Промяната, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И няма нужда да ползват смокиново листо. Ние сме наясно, бракът е консумиран!

И второ – конституционното мнозинство им е нужно за промени в основния ни закон за три неща – приемане на ИК, овладяване на службите от тази шайка и отстраняване на Президента.

“Това е толкоз просто и логично”.

Цветеслава Гълъбова

%d bloggers like this: