18.05.2024

Последните дни обичайните заподозрени от НПО-та, конкретни медии и партии се изляха да измислят как да оплюят недоволството срещу мигрантите. Първо не се беше случил побоят на Витошка, после, като се потвърди, протестите бяха платени от Русия, след което бяха предизборна акция и накрая почнаха да ни убеждават, че нямало престъпност и нямало проблем с мигрантите. Дори Министерски съвет пусна “официална” информация как за всичко бил виновен Кремъл, а престъпност нямало.

Драги жълтопаветници, НПО-та, мениджъри социални мрежи на МС и др. – неадекватно е да твърдите, че протестът бил платен, след като огромното мнозинство от народа е съгласно с позицията му. Абсурдно е да говорите за това как няма мигрантски проблем.

Знаем! Знаем, че България е една от малкото страни в Европа, която все още се държи!

Нека ви разкрия още една тайна – ЗА ТОВА ПРОТЕСТИРАМЕ!

Не, ние не се борим, за да спрем мигрантската престъпност, която е стигнала катастрофални нива. Не, ние не се борим да спрем милионите мигранти, които мислим, че са тук.

Ние се борим, за да предотвратим това да се случва, защото вече сме видели резултатите. 

Българите не са глупави и с разни подхвърляния на думички като “Кремъл” или “дезинформация” не постигате нищо. Българите можем да четем и сме се информирали какво се случва в Европа. Много българи имат познати и семейства из Европейския съюз и много от нас са свикнали да гледат държави като Германия или Италия като пример.

Много млади хора, включително и аз, се върнахме в България именно за да избягаме от престъпността след бежанската криза и пълното уронване на европейската същност на Западна Европа – а там резултатите от мигрантския натиск са ясни без никакво съмнение.

Те дори са научно доказани. Проучване от Германия от 2018 година показва, че има ясен растеж на тежки престъпления, който идва именно от бежанците. Данни за престъпността в Австрия показват, че най-голямата пропорция от престъпленията спрямо население е на хора от Сирия и Афганистан. Навсякъде статистиката е ясна.

Друго нещо, което е ясно, е че веднъж отпуснем ли се, решение никога няма да има. Голяма част от държавите в Европа вече са избрали десни, консервативни партии, които са против безконтролната миграция. Въпреки това те не могат да направят нищо. Това са държави с десетки милиони граждани! У нас, където се раждат около 49 хиляди деца на година, колко ни е нужно?

Ще се опитат да ви убедят, че това са клети бежанци, че трябва да сме човечни с тях, че това било омраза. Аз искам да питам, на кого правим услуга, ако ги внасяме в общество, където очевидно не могат да отговорят на законовите и културни норми? Защо трябва да вкарваме хора, които знаем, че няма да интегрираме?

Разбира се, всички тези опити на обичайните заподозрени от „демократичното общество“, журналисти и НПО-та, са от отчаяние. Настроението на обществото е повече от ясно – ние всички знаем, че проблем има и че той трябва да бъде решен тук и сега. Знаем и че не протестираме, за да решим проблем, а за да запазим България такава, каквато е – остров на разума сред безумието на Европа, която активно се заличава.

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg