05.10.2024
965594

Психопатията не прощава! Костадинов обяви всички останали кандидати за народни представители извън Възраждане, за престъпници.

Впрочем, ако случайно се е сетил да си посети лекциите по наказателно право, щеше да знае, че престъпник е само човек, осъден с влязла в сила присъда. Той не е съд. Дори морален стожер не може да бъде. А и самият той доколкото се говори, има преписки в прокуратурата.

Костадинов, имам новина за теб! Има много хора, които не ви харесват, без да са престъпници. Има много партии и кандидати за народни представители, които не са престъпници. Не са престъпници и хората, които се кандидатират, без да са получили чанти с пари и партийни субсидии, но искат да направят нещо за България.

Подобен елементарен подход за вменяване на вина у избирателите говори само за едно – пълна паника, че вече няма наивници да се вържат на лъжите ви. Броят на хората, които ви вярват, главоломно намалява и това ще се види на поредните избори. Но е много долно и гнусно да се опитваш по подобен елементарен начин да манипулираш българите.

Изборът не е между престъпници и Възраждане. Изборът е между мафията, която ограбва България, заедно с патериците си, и нормални хора, които могат да се опитат да направят нещо полезно.

Жалко и тъжно е! Една идея, обединила толкова много хора и провалена от алчност и суета!

Елена Гунчева-Гривова