20.05.2024

Пуканките си заслужаваха! Ще ми липсвате, момчета. С вас си отива един цял жанр!

За първи път от много време съвсем безпристрастно и лишен от емоции седнах да гледам извънредната сесия на НС за мандата на ГЕРБ и Габриел. Още в началото разбрах, че трябва да си направя пуканки и шоуто започна. Генерал Атанасов излезе на трибуната да се унижава да иска власт и благоразположение от ГЕРБ и Борисов и явно от висотата на погледа му, с която природата го е дарила, не разбира, че с това напълно унищожи ПП и ДБ едновременно.

След това Корнелия Нинова обясни какви маскари са ПП и как са излъгали електората си, след като са управлявали с ГЕРБ, без обаче да отбележи, че тя беше министър на икономиката в правителството на Петков и бяха замесени с далавери с износа на оръжия. Но най-емблематично бе изказването на Кирил Петков с апломб достоен за всеки повярвал си диктатор, подпомогнат от букет от забранени субстанции в кръвта, което отбелязаха и колегите му в парламента. Пуканките си заслужаваха, шоуто бе на висота и ще кажа на ПП: ще ми липсвате, момчета!

Като Кирчо, Кокорчо, Лена и генерала ги няма в управлението на държавата, с тях си отива и сатирата и комедията от властта, а това си е край на един цял жанр. Пуканките си заслужаваха!

Кристиан Коев