02.06.2023

Сабрутев – арогантен и неправдоподобен. В публичното пространство се лансират лъжливи манипулации както никога досега. Тези схемаджии обърнаха държавата с главата наопаки, изтърбушиха я отвсякъде, нанесоха колосални щети и загуби.

От схемаджийство и некадърност в комбинация. Защото така като тях не се краде. И сега излиза Сабрутев и казва, че ПП са спасили тецовете „Марица-Изток“. Те! Тези, които написаха официално в Плана за възстановяване и устойчивост, че ги закриват, намалявайки емисиите им до неспособност за работа, и които сключиха меморандум, посветен на унищожаването на Мариците и заменянето им с малки модулни реактори, каквито няма никъде досега произведени в света. Тоест, заменяйки ги с фантасмагория от неясното бъдеще.

На този брутализъм трябва да се сложи край! И Радев още веднъж и непрекъснато да си посипва главата с пепел! Заради неговата изключителна наивност и страст за власт. Като не разбираш политиката как се прави, ставаш жертва на по-добри манипулатори от теб и на силната агентура, разположена около теб.

Разградиха държавата през вдигнатия юмрук на Радев, сега няколко пишман богати дърпат държавата до пълен разпад. Заприличали сме на бананова република. „Умният“ ни генералитет, учил национална сигурност, е толкова компетентен, колкото и Сабрутев в енергетиката. Това е обективната реалност.

Калина Андролова