27.07.2024

Само два дни след като погуби човек, а друг е в тежко състояние в болница, Кирил Петков – кретена пак е на терен! Нахилен с китка в ръка, шарлатанина се появи в Силистра и продължи предизборната си кампания все едно, че нищо не се е случило онзи ден във Варна.

Няколко часа след зверската катастрофа с джипа на НСО, в който пътуваха Киро и пиара му Найо Тицин, Петков обяви, че прекратява предизборната си кампания. Естествено излъга и днес продължи да се хили като полуидиот, въпреки че само преди ден почерни няколко семейства!

Този наистина трябва да бъде освидетелстван!

Изродската секта е тотално дехуманизирана. Тези са готови да минат и през трупове по пътя към властта. Нямат нито съвест, нито срам – абсолютно безкрупулни типове, в които не е останало нищо човешко.

Петков очевидно не изпитва никакви угризения, а жалките медии и т.нар. журналисти, които работят в тях, не трепват нито за миг и никой не пита Кирчо кое му е толкова смешно и защо излъга, че прекратява кампанията. Напротив, отразяват го напоително, а трагедията, която този получовек причини все едно не се е случила.

Гнусна гледка! Много долно!

Страхил Ангелов