21.05.2024

Явно наличието на над 100 джендъра вече не е достатъчно, за да покрива “нуждите” от още и още индивидуални свободи на западните младежи и девойки. От друга страна – явно джендъризацията не е достатъчна сила за изпълнение плановете на глобалните гурута по доунищожение на всичко човешко и нормално. На тях им трябват абсолютно преформатирани човеци.

Новата мода се казва терианство или терианизъм. Терминът „терианец“ се отнася за хора, които се идентифицират като животни. Както при социалния пол мъж може да се идентифицира с жена и обратно, така при терианството човек може да се идентифицира като лисица или сърна.

Видовете животни, с които терианците се идентифицират, се наричат териотип. За определяне на състоянието на такива деца, някои “учени” използват термина „видова дисфория“. Това е подобно на половата дисфория при тези, които са родени от един пол, а усещат, че са от друг, един вид – родени са в чуждо тяло. Терианците по същия начин усещали, че живеят в тялото на своя териотип.

Наскоро в YouTube се появи интервю с английска майка, която описва как 13 годишната и дъщеря се опитва да живее като лисица. „Тя носи маска и опашка и има канал в който скача наоколо като лисица с къси панталонки“.

Освен това момичето вече е успяло да превърне и деветгодишната си сестра в терианка. Малката, обаче, се усещала като жираф.

Учители в английски училища се оплакват, че вече има цели класове, в които децата се самоопределят като кучета, зайци, коне или змии.

Те се държат постоянно като животни и са облечени в такива костюми.Например, някой, чийто териотип е жаба, може да се чувства най-пълноценен, когато подскача наоколо и кряка, докато някой, чийто теротип е пингвин, може да се чувства най-комфортно да се клати и да се сгуши с любимите си хора за да търси топлина, вълците вият, а конете пръхтят и препускат…

За определяне на състоянието на такива деца, някои “учени” използват термина „видова дисфория“. Това е подобно на половата дисфория при тези, които са родени от един пол, а усещат, че са от друг, един вид – родени са в чуждо тяло. Терианците по същия начин усещали, че живеят в тялото на своя териотип.

Като цяло терианството се причислява към “другите идентичности”- otherkin. Там има всякакви възможности за “различност”. Младият човек може да се идентифицира като същество от естествения свят , митологията или популярната култура, като извънземни , ангели , демони , дракони , елфи , феи, или измислени герои. По-редки са тези, които се идентифицират като растения , машини , концепции или природни явления като метеорологични системи!!!

Субкултурата на терианците е много близо до тази на вампирите. Има уникални видове терианци, като политерианци (които се идентифицират като множество животински видове) и палеотерианци (които се идентифицират като изчезнали животни).

Накрая ще добавя, че тази нова лудост е поредно доказателство за Сатанистката същност на съвременните западни цивилизационни учители. Издигането в култ на индивидуализма вече дотолкова е завладяло народите, че се търсят всякакви методи и начини отделната личност да изпъкне, да е нещо различно от другите, да е номер 1.

Разбира се, най-потърпевши са децата, защото най-лесно се поддават на моди и внушения. Така е с всичките днешни “моди” – джендърите, смяната на пола, еднополовите връзки, пиърсинга, татуировките, силиконовите импланти, веганството и какво ли още не…

Най-важното е да си различен, тръбят цивилизационните учители. Конкретно терианството е дори крачка напред, защото то подчертава допълнително и животинската същност на човека.

У нас тази поредна гадост още не е дошла, но със сигурност скоро ще дойде. Има кой да ни я натресе и скоро в София и големите градове ще плъзнат деца, които подскачат по улиците като антилопи или мучат като крави.

Е, какво пък толкова, ще кажат някои либерално мислещи българи. Нека всеки се усеща както си иска! Обаче те отново грешат, както грешат и за джендъра.

Защото в тези моди е замесен дяволът, без значение дали либерално мислещите вярват в него. Дяволът отдавна се опитва да ни докаже, че не сме Божий чеда, а сме най-обикновени животни, произлезли от животни и че няма никакъв Бог, а всичко се е случило случайно, чрез еволюционно самоподреждане на хаоса. Защото дяволската цел е унищожение на Божието творение човек – първо духовно и после материално. И с мъка в сърцето трябва да признаем, че засега се справя доста успешно с изпълнението на целта си.

Иван Спирдонов